На Мапи Регистра мера и подстицаја регионалног развоја објављени су нови подаци за период јануар-јун 2016. године.

Поред података досадашњих реализатора, на Мапи Регистра су приказани и прелиминарни подаци за десет нових институција које овом регистру достављају податке о подстицајима.

Међу новим реализаторима су три министарства (здравство, просвета, наука и технолошки развој, култура и информисање) и седам секретаријата АП Војводине, који су у 2016. године укључени у систем функционисања овог регистра.

Иначе, на Мапи су приказани подаци о подстицајима 26 институција, међу којима су и нови реализатори подстицаја, чији ће збирни подаци пружити потпунију слику о подстицајима који су додељивани за регионални развој, не само са републичког, него и са покрајинског нивоа.

Подсећамо, на Мапи Регистра мера и подстицаја регионалног развоја дат је нумерички и графички приказ збирних података који се односе на четири територијална нивоа (Република Србија, региони, области, општине) и временски низ од четири године (три претходне године 2013-2015 и првих шест месеци текуће године).

Мапа Регистра налази се на овом сајту у одељку Регистра мера и подстицаја регионалног развоја.

 

26. октобар 2016. Највећи напредак Србије у извештају Светске банке 04. новембар 2016. Предузетници – пријавa и одјава из евиденције обвезника достављања финансијских извештаја за 2016. г