Агенција за привредне регистре (АПР) и недељник НИН представили су у Привредној комори Србије публикацију ТОП 300, са ранг листом највећих економских целина у земљи по пословним приходима, као и са стручним анализама АПР-а о пословању успешних и неуспешних привредних друштава, јавним и предузећима у реструктурирању, као и о пословању српске привреде у току целог кризног периода. Према подацима из консолидованих финансијских извештаја за 2013. годину, 300 највећих  привредних економских целина остварило је 34,7 одсто пословних прихода, 41,6 одсто нето добити  и 33,7 одсто нето губитака целе привреде, тако да пословање ових економских целина може дати реалну „крвну слику“ привреде. 

Изјаву директора Агенције за привредне регистре Звонка Обрадовића и регистратора за финансијске извештаје и бонитет Ружице Стаменковић, можете погледати овде:

 
29. октобар 2014. Подаци за првих девет месеци 2014. год објављени на Мапи РегМПРР 05. новембар 2014. АПР спроводи закониту процедуру за приступ и коришћење архивске грађе