Агенција за привредне регистре (АПР) обавештава све кориснике да је понуду услуга из Регистра финансијских извештаја и података о бонитету прилагодила потребама тржишта и делом променила у односу на ранију понуду Народне банке Србије.

Главна новина је да су креиране три нове врсте извештаја о бонитету за опште намене: БОН 1-Потпуни извештај о показатељима за оцену бонитета, БОН 2–Извештај о финансијском положају и успешности пословања и БОН 3–Сажети извештај о бонитету, којима је замењено досадашњих пет врста извештаја који су за те намене били у понуди Народне банке Србије.

Такође, с обзиром на учестале захтеве, Агенција обавештава све кориснике да не издаје потврду о подацима о неликвидности за правна лица и предузетнике и да се за све информације везано за наведену потврду обрате Народној банци Србије.

Са структуром и садржајем свих стандардизованих услуга из Регистра финансијских извештаја и података о бонитету по групама правних лица и за предузетнике корисници могу да се упознају у одељку Финансијски извештаји и бонитет, у оквиру Услуга из Регистра - линк Каталог услуга.

 
27. јануар 2010. Истекао рок за упис страних удружења у Регистар 28. јануар 2010. Достава финансијских извештаја за 2009. годину искључиво поштом