На основу обавеза проистеклих из Закона о привредним друштвима ("Службени гласник РС", бр. 36/2011, 99/2011) и Закона о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре („Службени гласник РС“ бр. 099/2011, од 27.12.2011), АПР је извршила више промена у бази података, што је проузроковало значајне промене код претрага података, доступних на овој интернет страници.

До ових промена дошло је услед битне промене структуре базе података о привредним друштвима и предузетницима, као и другим правним лицима, извршене 1.2.2012. године. Истовремено, извршена је и миграција свих постојећих података у нову структуру, као и усклађивање пословних имена привредних субјеката према Закону о привредним друштвима, које је Агенција извршила по службеној дужности.

У складу са наведеним, извршен је и редизајн претраге података о привредним друштвима, предузетницима и другим правним лицима, а проширен је и обим података који ће убудуће бити објављивани на интернет страници Агенције.

Такође, због увођења новог система обједињене претраге података било је неопходно да се изврше велике промене у структури и садржају интернет странице Агенције. Ова сложена миграција проузроковала је техничке проблеме због којих је било отежано претраживање јавно доступних података на нашој интернет страници.

Агенција интензивно ради на отклањању свих уочених техничких недостатака. Молимо Вас за стрпљење и разумевање.

 

 
02. фебруар 2012. Објављена апликација Агенције за састављање финансијских извештаја за 2011. годину 13. фебруар 2012. ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КОРИСНИКЕ