Потпредседница Владе Републике Србије Верица Калановић, директор Агенције за привредне регистре Звонко Обрадовић и државни секретар за регионални развој Драгијана Радоњић Петровић представиће Мапу Регистра мера и подстицаја регионалног развоја у уторак 24. јануара 2012. године, у 11 сати, у Палати Србија (сала „Београд“), Булевар Михаила Пупина 2, источни улаз.

Овај Регистар ће омогућити једноставан приступ обједињеним јавним подацима о укупним улагањима из државних институција и донаторских фондова, усмереним у развој региона, области и локалних заједница на територији Републике Србије.

На представљању регистра учествоваће и представници министарстава, агенција и фондова који учествују у овом државном пројекту који ће први пут на једном месту објединити податке о мерама и подстицајима који су до сада уложени у регионални развој. Мапа Регистра мера и подстицаја регионалног развоја од сутра ће бити објављена на интернет страници Агенције за привредне регистре, на порталу преко кога ће бити омогућен приступ овој интерактивној мапи Србије.

Акредитације за представнике медија пријавите до сутра у 10.30 сати електронском поштом на мејл danijela.vujanovic@gov.rs.  Тел, 011/311 4902 

 

12. јануар 2012. Усклађивање привредних субјеката са законом о привредним друштвима 24. јануар 2012. Од данас, Мапа Регистра мера и подстицаја регионалног развоја доступна на сајту АПР