Конференција за новинаре о резултатима пословања и финансијским потенцијалима привредних друштава у Републици Србији, на основу збирних података из редовних годишњих финансијских извештаја за 2011. годину одржаће се у уторак, 12. јуна 2012. године, у 11 сати, у Медија центру (Теразије 3/ 2. спрат).

Директор Агенције за привредне регистре Звонко Обрадовић и Регистратор у Регистру финансијских извештаја и података о бонитету Ружица Стаменковић саопштиће податке о пословању привредних друштава на укупном нивоу, али  и на нивоу појединих сектора, затим по величини привредних друштава, територији, правној форми, као и за поједине сегменте привредних друштава. Том приликом биће саопштено и шта се то и колико променило у резултатима српске привреде у односу на претходне године. Поред тога, на конференцији за новинаре ће бити дата анализа финансијског положаја привредних друштава, пре свега са аспекта задужености и ликвидности, а биће саопштени и подаци о кумулираним губицима привреде.Новинарске акредитације за праћење догађаја потребно је послати на mediji@apr.gov.rs, најкасније до уторка, 12. јуна 2012, у 9.00 сати.  
01. јун 2012. Бонитетна способност српске привреде мерена скорингом 12. јун 2012. Пословање привреде у 2011. години(ВИДЕО)