Мапа Регистра мера и подстицаја регионалног развоја од  данас је доступна на овој интернет страници, у оквиру Регистра мера и подстицаја регионалног развоја. Ова интерактивна Мапа Регистра ће омогућити једноставан приступ збирним подацима о укупним улагањима у регионални развој која су додељена из десет државних институција, преко којих су реализоване и стране  донације које су усмерене за ову намену. Списак институција које су обвезници уноса података налазе се у одељку Регистра мера и подстицаја регионалног развоја/ Приступ  Mапи Регистра.

На Мапи Регистра објављени су подаци о укупним подстицајима регионалног развоја, датим према наменама, врсти корисника, реализаторима подстицаја и начину финансирања подстицаја. Ради добијања свеобухватније слике регионалног развоја, Агенција на једном месту објављује и податке о броју становника и (не)запосленима, структури, финансијским перформансама, задужености и неликвидности привреде, према територијалној распоређености (на нивоу републике, региона, области и општине).

Мапа Регистра се ажурира сваког 20-ог у месецу, за претходни месец, и то подацима из институција које су задужене за унос података о реализованим подстицајима регионалног развоја, као ,и подацима преузетим од других регистара Агенције и других државних организација. База Регистра  мера и подстицаја регионалног развоја тренутно садржи податке за 2008, 2009, 2010 и 2011 годину.

 

 
23. јануар 2012. Објављивање електронске мапе регистра мера и подстицаја регионалног развоја 24. јануар 2012. Јавно представљена Мапа Регистра мера и подстицаја регионалног развоја (ВИДЕО)