Поводом државног празника Републике Србије Сретења - Дана државности, Агенција за привредне регистре неће радити у понедељак, 17. фебруара 2020. године, у складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији.

Током празника, сервис деск АПР-а ће дежурати и пружаће техничку подршку корисницима у суботу, 15. фебруара, од 9 до 15 сати и у понедељак, 17. фебруара, од 9 до 15 сати.

Сервис деску се корисници могу обратити слањем мејла на sd@apr.gov.rs, за помоћ у вези коришћења посебног информационог система за састављање и достављање финансијских извештаја за 2019. годину, као и осталих еСервиса АПР-а.

Сервис деск пружа техничку подршку у вези креирања корисничког налога, попуњавања електронског захтева, уписа у електронску евиденцију, креирања и ажурирања еДокумента, плаћања платним картицама и потписивања квалификованим сертификатом.

05. фебруар 2020. Са новим лиценцама наставиле рад 262 туристичке агенције организатори путовања 20. фебруар 2020. Регионалном порталу привредних регистара приступио Национални пословни центар Републике Албаније