Поводом објављивања „Извештаја о СТО НАЈ... привредних друштава у 2018. години”, у Агенцији за привредне регистре је одржана конференција за новинаре, на којој су изнети основни налази из извештаја. 

На представљању резултата пословања највећих привредних друштава у земљи учествовали су директор Агенције за привредне регистре Милан Лучић и регистратор Регистра финансијских извештаја Ружица Стаменковић.

Листе СТО НАЈ... привредних друштава у 2018. години, које су објављене у Извештају, утврђене су на основу вредности основних финансијских података, исказаних у редовним годишњим финансијским извештајима привредних друштава за 2018. годину.

СТО НАЈ... привредних друштава дато је на основу анализе и рангирања података за 103.717 друштaвa са аспекта успешности пословања – према пословним приходима и нето добитку, затим са аспекта финансијских капацитета – према пословној имовини и капиталу, као и са аспекта губитака – према нето губитку и укупном губитку.

Извештај и презентација СТО НАЈ... привредних друштава у 2018. години објављени су у оквиру дела Финансијски извештаји – Публикације/ СТО НАЈ... привредних друштава.

Видео изјаве директора АПР-а, Милана Лучића, и регистраторке Ружице Стаменковић можете погледати овде.

 

28. август 2019. Из регистра се бришу привредна друштва код којих је окончан поступак принудне ликвидације 18. септембар 2019. Бесплатна регистрација адресе за пријем електронске поште до краја септембра