Агенција за привредне регистре (АПР), организатор и домаћин 11. Годишњe конференцијe Форума европских привредних регистара (European Commerce Registers’ Forum – ECRF), позива вас да присуствујете овом великом међународном скупу. Дводневна конференција одржаће се у Кристалној дворани хотела Хајат. Почетак је заказан за четвртак 19. јуна, у 9 сати. Најважнији годишњи скуп Форума европских привредних регистара отвориће Звонко Обрадовић, директор Агенције за привредне регистре и председник Управног одбора ЕЦРФ за 2007/2008. годину и Лука Андрић, државни секретар за економију и приватизацију Министарства економије и регионалног развоја.

На дводневној конференцији учествоваће представници привредних регистара из 33 европске земље, Азије, Африке и Америке, као и представници World Bank –IFC, OECD i EBR. Првог дана конференције биће представљено истраживање Шведског регистра о тренутним достигнућима у области регистрације привредних субјеката, којим је обухваћено више од 50 европских и ваневропских земаља, док је поподневна сесија посвећена теми - спречавање прања новца.

Због ограниченог броја места, која су предвиђена за представнике медија, молим вас да у току данашњег дана, најкасније до 16 сати, пошаљете акредитације на телефон 333 1 424.

Такође, напомињемо да ће се конференција одвијати на енглеском језику. Представницима медија ће у току преподневног дела конференције бити на располагању преводилац за појединачне интервјуе и разговоре са страним учесницима конференције.

 
17. јун 2008. Запослени Агенције за привредне регистре дали крв 23. јун 2008. АПР успешно организовала Годишњу ECRF конференцију