Агенција за привредне регистре обавештава све заинтересоване кориснике да је од данас, 10. априла 2018. године, у оквиру посебног информационог система Агенције, омогућен јединствен поступак уноса, контроле, потписивања и достављања консолидованих финансијских извештаја са прописаном  документацијом за 2017. годину за све групе правних лица, чији је рок за достављање 31. јул 2018. године.

Подсећамо, да Закон о рачуноводству обавезује матична правна лица, која имају контролу над једним или више правних лица (подређено, односно зависно правно лице), да консолидоване финансијске извештаје и прописану документацију за 2017. годину, за економску целину, достављају Агенцији искључиво у електронском облику, применом посебног информационог система Агенције, потписане квалификованим електронским потписом законског заступника матичног правног лица.

Све информације у вези са састављањем и достављањем консолидованог финансијског извештаја налазе се на страници Регистра финансијских извештаја. Сва питања у вези састављања и достављања поменутог извештаја могу се слати мејлом на следеће адресе: obveznicifi@apr.gov.rs, sd@apr.gov.rs и finizvestaji@apr.gov.rs.

 
05. април 2018. Нерадни дани у АПР за Васкршње празнике 16. април 2018. Почетак пружања услуга бонитета са подацима из финансијских извештаја за 2017. годину