14. јун 2024.

Агенција за привредне регистре данас је објавила Годишњи билтен финансијских извештаја за 2023. годину, са званичним збирним подацима о пословању правних лица и предузетника.

Сазнај више

06. јун 2024.

Представници Агенције за привредне регистре учествовали су на панелу посвећеном наставку дигитализације пословних процеса применом вештачке интелигенције и безбедносних решења, који је одржан 5. јуна 2024. године на регионалној конференцији „Infotech 2024” у Аранђеловцу. На конференцији су представљене и дигиталне услуге новог електронског сервиса АПР-а за испоруке података државним органима.

Сазнај више

05. јун 2024.

Обавештавамо заинтересоване кориснике да ће услуге бонитета са подацима из редовних годишњих финансијских извештаја за 2023. годину бити доступне почев од уторка, 11. јуна 2024. године.

Сазнај више

30. мај 2024.

Сaвeт Eврoпe (енг. Council of Europe) и Швeдска агенција за мeђунaрoдну рaзвojну сaрaдњу (енг. Swedish International Development Cooperation Agency - SIDA) организовали су догаћај (Београд, Хотел “Radisson Blue Mill”, 29. мај 2024. године) поводом успешног завршетка Пројекта „Спрeчaвaњe прaњa нoвцa и финaнсирaњa тeрoризмa у Србиjи” (енг. “Preventing Money Laundering and Terrorist Financing in Serbia”) и почетка спровођења новог, четворогодишњег, пројекта „Сузбијање економског криминала у Србији” (енг. “Countering Economic Crime in Serbia”).

Сазнај више