01. decembar 2023.

Na regionalnoj konferenciji „Smart eGovernment”, koja je održana 23. novembra u Beogradu i na kojoj su učestvovali predstavnici iz javne uprave, lokalne samouprave, finansijskog sektora i IT kompanije, Agencija za privredne registre predstavila je novi portal za elektronsku registraciju privrednih subjekata, koji će korisnicima od iduće godine omogućiti elektronsko podnošenje svih vrsta registracionih prijava za sve pravne forme koje se registruju u okviru Registra privrednih subjekata.

Saznaj više

08. novembar 2023.

Usled problema u funkcionisanju Javnog preduzeća „Pošta Srbije”, upozoravamo korisnike na otežanu isporuku pojedinih poštanskih pošilјki sa dokumentacijom upućenom Agenciji za privredne registre, radi registracije.

Saznaj više

03. novembar 2023.

Registar medija, koji vodi Agencija za privredne registre, nastavlјa sa radom u skladu sa novim Zakonom o javnom informisanju i medijima („Sl. glasnik RS”, br. 92/2023) koji stupa na snagu 4. novembra 2023.godine.

Saznaj više

26. oktobar 2023.

Agencija za privredne registre danas je objavila Mapu Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja (Mapa RegMPRR), na kojoj su prikazane informacije o ulaganjima države, privrednom razvoju i privrednim potencijalima, sa polugodišnjim podacima za 2023. godinu.

Saznaj više