Агенција за привредне регистре обавештава све заинтересоване кориснике да ће од понедељка, 21. маја 2012. године почети са издавањем новог скоринга привредних друштава, који је утврђен на основу података из финансијских извештаја за период од 2007. до 2011. године.

 С обзиром да је утврђен нови скоринг односно оцена способности измиривања обавеза привредних друштава, од тог дана ће престати да важи скоринг који је утврђен на основу података за период од 2006. до 2010. године.

Евиденцију свих издатих скоринга, као и датум престанка њиховог важења, Агенција објављује, као и до сада, на својој интернет страници у делу Финансијски извештаји и бонитет линк Евиденција издатих скоринга.

Детаљне информације у вези са пружањем услуга из Регистра финансијских извештаја и бонитета доступне су на интернет страници Агенције у одељку Финансијски извештаји и бонитет – Пружање услуга из Регистра.

 

 
11. мај 2012. Пословање финансијских институција у 2011. години(ВИДЕО) 31. мај 2012. Бoнитетна способност српске привреде мерена скорингом