У Агенцији за привредне регистре израђено је и објављено саопштење СТО НАЈ... привредних друштава у Републици Србији у 2014. години. У саопштењу су дате листе СТО НАЈ... привредних друштава сачињене на основу вредности основних финансијских перформанси које су привредна друштва исказала у редовним годишњим финансијским извештајима за 2014. годину. 

Листе СТО НАЈ... привредних друштава дате су на основу анализе која је обухватила податке за 90.268 привредних друштава чији су редовни годишњи финансијски извештаји у складу с прописима јавно објављени на интернет страни АПР. 

Поменуте листе сачињене су са аспекта успешности пословања – према пословним приходима и нето добитку, затим са аспекта финансијских капацитета којима располажу – према пословној имовини и капиталу, као и са аспекта губитака – према нето губитку и укупном губитку. 

У саопштењу је дат кратак приказ основних финансијских параметара поменутих група од сто привредних друштава и њиховог учешћа у укупној привреди. При томе, дат је осврт на пословање друштава која предводе листе СТО НАЈ... привредних друштава, као и на пословање јавних предузећа и привредних друштава у поступку приватизације која се налазе на тим листама.

Саопштење је доступно на овој интернет страни у одељку Финансијски извештаји, део Макроекономска саопштења / Макроекономска саопштења за 2014. годину / СТО НАЈ... привредних друштава у Републици Србији у 2014. години.

 
17. децембар 2015. Од Нове године почиње с радом електронски систем за издавање грађевинских дозвола 04. јануар 2016. Зорана Михајловић у посети АПР поводом почетка рада е-система за издавање грађевинских дозвола