Агенција за привредне регистре (АПР) је у протеклих шест месеци забележила 2.239.393 посета на својој Интернет презентацији www.apr.sr.gov.yu .

Корисници сајта најчешће су користили претраге података, па је тако забележено чак 1.196.598 претрага података о привредним друштвима и 472.180 претрага регистрованих података о предузетницима, евидентираним у јединственој електронској бази података Регистра привредних субјеката.

Претрагу података о регистрованим уговорима о финансијском лизингу извршило је 30.375 корисника, док су податке о регистрованим залогама на покретним стварима и правима потражила 36. 489 корисника.

После насловне стране и претрага података, најпосећенији су били и одељци са питањима и одговорима, у вези са процедурама регистрације предузећа и радњи, као и рада Регистра привредних субјеката, у оквиру кога се евидентирају привредна друштва и предузетници. На овим страницама забележено је 61.856 посета у одељку са информацијама о предузетницима и 31.771 посета у одељку са информацијама о привредним друштвима.

Велику посећеност бележи и одељак посвећен финансијским извештајима (34.426 посета), затим одељак са Законима, уредбама и правилницима (31 977 посета) и одељак са информацијама о електронским подацима (29.485 посета), које Агенција испоручује, под одређеним условима, заинтересованим корисницима.

Из месеца у месец, Агенција бележи све већу посећеност свог сајта. То представља подстицај за даље унапређење и модернизацију Интернет презентације www.apr.sr.gov.yu, својеврсни сервис за све привредне субјекте, банке, медије и остале заинтересоване кориснике, који се поуздају у истинитост ових јавно доступних података из електронских регистара Агенције за привредне регистре.

 
18. јул 2008. Статистички подаци из Регистра финансијског лизинга за првих шест месеци 15. август 2008. Трогодишњица рада Регистра залоге у Агенцији за привредне регистре