НАСТУП АПР НА САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА „ДАНИ КАРИЈЕРЕ” (CAREER DAYS) - „ПОЧЕТАК КОЈИ ОБЕЋАВА”

Сајам запошљавања „Дани каријере” (Career Days) пружа шансу да посао нађе 2.000 младих људи, изјавио је министар економије и регионалног развоја Млађан Динкић, отвараjући сајам запошљавања, који се 10. и 11. априла одржао у Генекс импулс холу на Новом Београду.

Министарство економије и регионалног развоја (МЕЕР) било је покровитељ овогодишњег сајма, на коме су учествовале и владине агенције које спроводе мере и активности Министарства на плану запошљавања - Агенција за привредне регистре (АПР), Агенција за развој малих и средњих предузећа и предузетништва, Национална служба запошљавања и СИЕПА.

На штанду АПР, чији се сајамски наступ одвијао под слоганом „Почетак који обећава”, заинтересовани посетиоци добили су штампане публикације и информације о могућностима брзе регистрације сопственог бизниса, према једноставним и кратким процедурама које се воде у АПР.

„Career Days” већ четрнаест година помаже решавање проблема незапослености и младима даје прилику да остваре директан контакт са послодавцима, чије су представнике ове године чиниле 62 најуспешније домаће и мултинационалне компаније.

 
14. април 2008. Нова услуга - претрага статуса предмета 22. април 2008. Подршка предузетништву на вашем прагу - Параћин