На конференцији за новинаре у петак, 15. јуна 2012. године, у 11.00 сати, у Агенцији за привредне регистре (Бранкова 25) биће презентовани резултати пословања СТО НАЈ... привредних друштава која детерминишу основна привредна кретања у земљи и представљају главне носиоце целокупне привреде  Републике Србије, на основу података из редовних годишњих  финансијских извештаја за 2011. годину.  

Регистратор у Регистру финансијских извештаја и података о бонитету Ружица Стаменковић презентоваће високу сегментираност српске привреде односно њену концентрацију изражену како са аспекта успешности пословања и финансијских капацитета, тако и са аспекта исказаних губитака у СТО НАЈ... привредних друштава. У том смислу биће саопштено колики је стварни утицај ових друштава на укупне перформансе привреде  са аспекта основних финансијских позиција СТО НАЈ... са највећим пословним приходима и исказаним нето добитком, затим са највећим ангажованим средствима и расположивим капиталом, али и са највећим нето губитком и кумулираним губицима.Новинарске акредитације је потребно послати на mediji@apr.gov.rs, најкасније до петка, 15. јуна 2012, у 9.00 сати.  
15. јун 2012. Саопштење са конференције за новинаре СТО НАЈ... привредних друштава у 2011. години 19. јун 2012. Завршетак прелиминарне збирне обраде консолидованих финансијских извештаја за 2011. годину