Агенција за привредне регистре (АПР) обавештава сва матична правна лица,  која у складу са чланом 27. Закона о рачуноводству и ревизији имају обавезу састављања консолидованих финансијских извештаја за економску целину, коју чини матично и сва зависна правна лица у земљи и иностранству да је среда, 27. јун 2012. године, последњи датум до када је могуће поднети захтев за замену достављеног консолидoваног финансијског извештаја за 2011. годину, сагласно прописима.

Регистар финансијских извештаја и података о бонитету неће прихватати замене консолидованих финансијских извештаја достављене после наведеног датума, односно даља корекција података у поменутим извештајима биће могућа само на основу извештаја ревизора.

После окончања прелиминарне збирне обраде консолидованих финансијских извештаја, Регистар ће објавити индивидуалне податке из регистрованих консолидованих извештаја на интернет страни АПР. 

 
15. јун 2012. Саопштење са конференције за новинаре СТО НАЈ... привредних друштава у 2011. години 05. јул 2012. Пословање непрофитних институција у 2011. години