ИСКУСТВА АГЕНЦИЈЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ РЕГИСТРЕ (АПР) У СПРОВОЂЕЊУ РЕФОРМИСАНОГ СИСТЕМА РЕГИСТРАЦИЈЕ НА РАДИОНИЦИ ИНСТИТУТА СВЕТСКЕ БАНКЕ У ТАЏИКИСТАНУ (11- 12. март 2008, ДУШАНБЕ)

Директор Агенције за привредне регистре (АПР) г. Звонко Обрадовић представио је на данашњој Радионици у Душанбеу (Таџикистан) досадашња искуства Републике Србије у спровођењу реформе регистрације привредних субјеката и увођењу једношалтерског система регистрације (One stop shop), коју на ову тему организује влада Таџикистана, уз подршку Института Светске банке и финансијску помоћ владе Јапана.

Учешће директора српске Агенције за привредне регистре г. Обрадовића на дводневном скупу, посвећеном теми: „Успостављање и имплементација једношалтерског система регистрације у Таџикистану-изазови и могућности“ уследио је на позив Института Светске банке која је препознала АПР као успешног реформатора и регионалног лидера у области регистрације привредних субјеката.

 
10. март 2008. Саопштење о примљеним финансијским извештајима 04. април 2008. Учешће директора АПР Звонка Обрадовића на конференцији у Канади