Agencija za privredne registre (APR), organizator i domaćin 11. Godišnje konferencije Foruma evropskih privrednih registara (European Commerce Registers’ Forum – ECRF), poziva vas da prisustvujete ovom velikom međunarodnom skupu. Dvodnevna konferencija održaće se u Kristalnoj dvorani hotela Hajat. Početak je zakazan za četvrtak 19. juna, u 9 sati. Najvažniji godišnji skup Foruma evropskih privrednih registara otvoriće Zvonko Obradović, direktor Agencije za privredne registre i predsednik Upravnog odbora ECRF za 2007/2008. godinu i Luka Andrić, državni sekretar za ekonomiju i privatizaciju Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

Na dvodnevnoj konferenciji učestvovaće predstavnici privrednih registara iz 33 evropske zemlje, Azije, Afrike i Amerike, kao i predstavnici World Bank –IFC, OECD i EBR. Prvog dana konferencije biće predstavljeno istraživanje Švedskog registra o trenutnim dostignućima u oblasti registracije privrednih subjekata, kojim je obuhvaćeno više od 50 evropskih i vanevropskih zemalja, dok je popodnevna sesija posvećena temi - sprečavanje pranja novca.

Zbog ograničenog broja mesta, koja su predviđena za predstavnike medija, molim vas da u toku današnjeg dana, najkasnije do 16 sati, pošaljete akreditacije na telefon 333 1 424.

Takođe, napominjemo da će se konferencija odvijati na engleskom jeziku. Predstavnicima medija će u toku prepodnevnog dela konferencije biti na raspolaganju prevodilac za pojedinačne intervjue i razgovore sa stranim učesnicima konferencije.

 
17. jun 2008. Zaposleni Agencije za privredne registre dali krv 23. jun 2008. APR uspešno organizovala Godišnju ECRF konferenciju