Agencija za privredne registre (APR) i nedeljnik NIN predstavili su u Privrednoj komori Srbije publikaciju TOP 300, sa rang listom najvećih ekonomskih celina u zemlji po poslovnim prihodima, kao i sa stručnim analizama APR-a o poslovanju uspešnih i neuspešnih privrednih društava, javnim i preduzećima u restrukturiranju, kao i o poslovanju srpske privrede u toku celog kriznog perioda. Prema podacima iz konsolidovanih finansijskih izveštaja za 2013. godinu, 300 najvećih  privrednih ekonomskih celina ostvarilo je 34,7 odsto poslovnih prihoda, 41,6 odsto neto dobiti  i 33,7 odsto neto gubitaka cele privrede, tako da poslovanje ovih ekonomskih celina može dati realnu „krvnu sliku“ privrede. 

Izjavu direktora Agencije za privredne registre Zvonka Obradovića i registratora za finansijske izveštaje i bonitet Ružice Stamenković, možete pogledati ovde:

 
29. oktobar 2014. Podaci za prvih devet meseci 2014. god objavljeni na Mapi RegMPRR 05. novembar 2014. APR sprovodi zakonitu proceduru za pristup i korišćenje arhivske građe