Agencija za privredne registre (APR) obaveštava sve korisnike da je ponudu usluga iz Registra finansijskih izveštaja i podataka o bonitetu prilagodila potrebama tržišta i delom promenila u odnosu na raniju ponudu Narodne banke Srbije.

Glavna novina je da su kreirane tri nove vrste izveštaja o bonitetu za opšte namene: BON 1-Potpuni izveštaj o pokazateljima za ocenu boniteta, BON 2–Izveštaj o finansijskom položaju i uspešnosti poslovanja i BON 3–Sažeti izveštaj o bonitetu, kojima je zamenjeno dosadašnjih pet vrsta izveštaja koji su za te namene bili u ponudi Narodne banke Srbije.

Takođe, s obzirom na učestale zahteve, Agencija obaveštava sve korisnike da ne izdaje potvrdu o podacima o nelikvidnosti za pravna lica i preduzetnike i da se za sve informacije vezano za navedenu potvrdu obrate Narodnoj banci Srbije.

Sa strukturom i sadržajem svih standardizovanih usluga iz Registra finansijskih izveštaja i podataka o bonitetu po grupama pravnih lica i za preduzetnike korisnici mogu da se upoznaju u odeljku Finansijski izveštaji i bonitet, u okviru Usluga iz Registra - link Katalog usluga.

 
27. januar 2010. Istekao rok za upis stranih udruženja u Registar 28. januar 2010. Dostava finansijskih izveštaja za 2009. godinu isključivo poštom