Agencija za privredne registre obaveštava sve zainteresovane korisnike da će od ponedeljka, 21. maja 2012. godine početi sa izdavanjem novog skoringa privrednih društava, koji je utvrđen na osnovu podataka iz finansijskih izveštaja za period od 2007. do 2011. godine.

 S obzirom da je utvrđen novi skoring odnosno ocena sposobnosti izmirivanja obaveza privrednih društava, od tog dana će prestati da važi skoring koji je utvrđen na osnovu podataka za period od 2006. do 2010. godine.

Evidenciju svih izdatih skoringa, kao i datum prestanka njihovog važenja, Agencija objavljuje, kao i do sada, na svojoj internet stranici u delu Finansijski izveštaji i bonitet link Evidencija izdatih skoringa.

Detaljne informacije u vezi sa pružanjem usluga iz Registra finansijskih izveštaja i boniteta dostupne su na internet stranici Agencije u odeljku Finansijski izveštaji i bonitet – Pružanje usluga iz Registra.

 

 
11. maj 2012. Poslovanje finansijskih institucija u 2011. godini(VIDEO) 31. maj 2012. Bonitetna sposobnost srpske privrede merena skoringom