Mapa Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja od  danas je dostupna na ovoj internet stranici, u okviru Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja. Ova interaktivna Mapa Registra će omogućiti jednostavan pristup zbirnim podacima o ukupnim ulaganjima u regionalni razvoj koja su dodeljena iz deset državnih institucija, preko kojih su realizovane i strane  donacije koje su usmerene za ovu namenu. Spisak institucija koje su obveznici unosa podataka nalaze se u odeljku Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja/ Pristup  Mapi Registra.

Na Mapi Registra objavljeni su podaci o ukupnim podsticajima regionalnog razvoja, datim prema namenama, vrsti korisnika, realizatorima podsticaja i načinu finansiranja podsticaja. Radi dobijanja sveobuhvatnije slike regionalnog razvoja, Agencija na jednom mestu objavljuje i podatke o broju stanovnika i (ne)zaposlenima, strukturi, finansijskim performansama, zaduženosti i nelikvidnosti privrede, prema teritorijalnoj raspoređenosti (na nivou republike, regiona, oblasti i opštine).

Mapa Registra se ažurira svakog 20-og u mesecu, za prethodni mesec, i to podacima iz institucija koje su zadužene za unos podataka o realizovanim podsticajima regionalnog razvoja, kao ,i podacima preuzetim od drugih registara Agencije i drugih državnih organizacija. Baza Registra  mera i podsticaja regionalnog razvoja trenutno sadrži podatke za 2008, 2009, 2010 i 2011 godinu.

 

 
23. januar 2012. Objavljivanje elektronske mape registra mera i podsticaja regionalnog razvoja 24. januar 2012. Javno predstavljena Mapa Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja (VIDEO)