Potpredsednica Vlade Republike Srbije Verica Kalanović, direktor Agencije za privredne registre Zvonko Obradović i državni sekretar za regionalni razvoj Dragijana Radonjić Petrović predstaviće Mapu Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja u utorak 24. januara 2012. godine, u 11 sati, u Palati Srbija (sala „Beograd“), Bulevar Mihaila Pupina 2, istočni ulaz.

Ovaj Registar će omogućiti jednostavan pristup objedinjenim javnim podacima o ukupnim ulaganjima iz državnih institucija i donatorskih fondova, usmerenim u razvoj regiona, oblasti i lokalnih zajednica na teritoriji Republike Srbije.

Na predstavljanju registra učestvovaće i predstavnici ministarstava, agencija i fondova koji učestvuju u ovom državnom projektu koji će prvi put na jednom mestu objediniti podatke o merama i podsticajima koji su do sada uloženi u regionalni razvoj. Mapa Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja od sutra će biti objavljena na internet stranici Agencije za privredne registre, na portalu preko koga će biti omogućen pristup ovoj interaktivnoj mapi Srbije.

Akreditacije za predstavnike medija prijavite do sutra u 10.30 sati elektronskom poštom na mejl danijela.vujanovic@gov.rs.  Tel, 011/311 4902 

 

12. januar 2012. Usklađivanje privrednih subjekata sa zakonom o privrednim društvima 24. januar 2012. Od danas, Mapa Registra mera i podsticaja regionalnog razvoja dostupna na sajtu APR