Regionalni portal privrednih registara predstavljen je na godišnjoj konferenciji Foruma privrednih registara (CRF) koji se održava od 7. do 11. aprila u Skoplju i Ohridu, u organizaciji Centralnog registra Severne Makedonije.

Predstavnici registarskih institucija iz 80 zemalja iz celog sveta okupili su se na 16. godišnjoj konferenciji koja se održava pod motom „Transformisanje privrednih registara u institucije koje omogućavaju prekogranične i nadnacionalne aktivnosti“.

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev je, prilikom svečanog otvaranja konferencije, pozdravio nedavno puštanje u rad u portala koji je, po njegovim rečima, jedan od fundamentalnih infrastrukturnih projekata za povezivanje regiona i njegovo promovisanje kao povoljne destinacije za investicije i poslovanje.

„Portalom se obezbeđuje slobodan protok informacija radi podsticanja poslovanja i kreiranja zajedničkog tržišta“, naglasio je premijer Severne Makedonije.

08. april 2019. Početak pružanja usluga boniteta sa podacima iz finansijskih izveštaja za 2018. godinu 15. april 2019. Nova, redizajnirana internet prezentacija APR-a