Agencija za privredne registre od danas ima novu redizajniranu internet prezentaciju. www.apr.gov.rs jedan je od najposećenijih sajtova među državnim organima koji je u 2018. godini, prema Google analitici, imao više od 5.200.000 posetilaca. 

Razlog za ovako veliku posećenost su podaci i dokumenta iz više od 20 elektronskih registara, koji su dostupni preko pretraživača na sajtu Agencije. Najkorišćeniji su pretraživači  privrednih subjekata, finansijskih izveštaja, ugovora o finansijskom lizingu i založnih prava na pokretnim stvarima i pravima, ali se u velikom broju pristupa i stranicama sa uputstvima za registraciju, obrascima sa registracionim prijavama i ostalim sadržajima u vezi ostalih procedura.

Agencija, preko svog sajta, omogućuje pristup elektronskim servisima i uslugama za privredu i  ostala pravna lica koji od 2016. godine isključivo na ovaj način podnose svoje finansijske izveštaje, dok se građanima, preko informacionog sistema za objedinjene procedure, izdaju građevinske dozvole. Putem posebnih aplikacija kojima se pristupa preko sajta Agencije, od nedavno je omogućena i e- registracija preduzetnika i jednočlanih društava sa ograničenom odgovornošću. Takođe, u elektronskom obliku se, preko sajta APR-a, mogu evidentirati i stvarni vlasnici, dok je državnim organima i srodnim institucijama omogućen elektronski unos podataka u Registar mera i podsticaja regionalnog razvoja, kao i Centralnu evidenciju privremenih ograničenja prava lica registrovanih u Agenciji. Preko ovog sajta je, takođe, omoguće pristup Regionalnom portalu privrednih registara  sa zajedničkim servisima APR-a i Centralnog registra Severne Makedonije.          

Novi sajt je u većoj meri prilagođen potrebama korisnika i optimizovan za pristup i pregledanje pomoću aktuelnih veb pregledača, kao i za pristup sadržajima preko mobilnih uređaja. Uz ćiriličnu i englesku stranu sajta, sadržaji će ubuduće biti dostupni i na latinici, a uz pomoć ključnih reči omogućeno je lakše pronalaženje željenih sadržaja. 

10. april 2019. Regionalni portal povezuje region i promoviše ga kao povoljnu destinaciju za investicije 16. april 2019. Objavljen Godišnji bilten finansijskih izveštaja za 2018. godinu