Agencija za privredne registre (APR) obaveštava sva matična pravna lica,  koja u skladu sa članom 27. Zakona o računovodstvu i reviziji imaju obavezu sastavljanja konsolidovanih finansijskih izveštaja za ekonomsku celinu, koju čini matično i sva zavisna pravna lica u zemlji i inostranstvu da je sreda, 27. jun 2012. godine, poslednji datum do kada je moguće podneti zahtev za zamenu dostavljenog konsolidovanog finansijskog izveštaja za 2011. godinu, saglasno propisima.

Registar finansijskih izveštaja i podataka o bonitetu neće prihvatati zamene konsolidovanih finansijskih izveštaja dostavljene posle navedenog datuma, odnosno dalja korekcija podataka u pomenutim izveštajima biće moguća samo na osnovu izveštaja revizora.

Posle okončanja preliminarne zbirne obrade konsolidovanih finansijskih izveštaja, Registar će objaviti individualne podatke iz registrovanih konsolidovanih izveštaja na internet strani APR. 

 
15. jun 2012. Saopštenje sa konferencije za novinare STO NAJ... privrednih društava u 2011. godini 05. jul 2012. Poslovanje neprofitnih institucija u 2011. godini