Na konferenciji za novinare u petak, 15. juna 2012. godine, u 11.00 sati, u Agenciji za privredne registre (Brankova 25) biće prezentovani rezultati poslovanja STO NAJ... privrednih društava koja determinišu osnovna privredna kretanja u zemlji i predstavljaju glavne nosioce celokupne privrede  Republike Srbije, na osnovu podataka iz redovnih godišnjih  finansijskih izveštaja za 2011. godinu.  

Registrator u Registru finansijskih izveštaja i podataka o bonitetu Ružica Stamenković prezentovaće visoku segmentiranost srpske privrede odnosno njenu koncentraciju izraženu kako sa aspekta uspešnosti poslovanja i finansijskih kapaciteta, tako i sa aspekta iskazanih gubitaka u STO NAJ... privrednih društava. U tom smislu biće saopšteno koliki je stvarni uticaj ovih društava na ukupne performanse privrede  sa aspekta osnovnih finansijskih pozicija STO NAJ... sa najvećim poslovnim prihodima i iskazanim neto dobitkom, zatim sa najvećim angažovanim sredstvima i raspoloživim kapitalom, ali i sa najvećim neto gubitkom i kumuliranim gubicima.Novinarske akreditacije je potrebno poslati na mediji@apr.gov.rs, najkasnije do petka, 15. juna 2012, u 9.00 sati.  
15. jun 2012. Saopštenje sa konferencije za novinare STO NAJ... privrednih društava u 2011. godini 19. jun 2012. Završetak preliminarne zbirne obrade konsolidovanih finansijskih izveštaja za 2011. godinu