NASTUP APR NA SAJMU ZAPOŠLjAVANjA „DANI KARIJERE” (CAREER DAYS) - „POČETAK KOJI OBEĆAVA”

Sajam zapošljavanja „Dani karijere” (Career Days) pruža šansu da posao nađe 2.000 mladih ljudi, izjavio je ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić, otvarajući sajam zapošljavanja, koji se 10. i 11. aprila održao u Geneks impuls holu na Novom Beogradu.

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja (MEER) bilo je pokrovitelj ovogodišnjeg sajma, na kome su učestvovale i vladine agencije koje sprovode mere i aktivnosti Ministarstva na planu zapošljavanja - Agencija za privredne registre (APR), Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Nacionalna služba zapošljavanja i SIEPA.

Na štandu APR, čiji se sajamski nastup odvijao pod sloganom „Početak koji obećava”, zainteresovani posetioci dobili su štampane publikacije i informacije o mogućnostima brze registracije sopstvenog biznisa, prema jednostavnim i kratkim procedurama koje se vode u APR.

„Career Days” već četrnaest godina pomaže rešavanje problema nezaposlenosti i mladima daje priliku da ostvare direktan kontakt sa poslodavcima, čije su predstavnike ove godine činile 62 najuspešnije domaće i multinacionalne kompanije.

 
14. april 2008. Nova usluga - pretraga statusa predmeta 22. april 2008. Podrška preduzetništvu na vašem pragu - Paraćin