ISKUSTVA AGENCIJE ZA PRIVREDNE REGISTRE (APR) U SPROVOĐENjU REFORMISANOG SISTEMA REGISTRACIJE NA RADIONICI INSTITUTA SVETSKE BANKE U TADžIKISTANU (11- 12. mart 2008, DUŠANBE)

Direktor Agencije za privredne registre (APR) g. Zvonko Obradović predstavio je na današnjoj Radionici u Dušanbeu (Tadžikistan) dosadašnja iskustva Republike Srbije u sprovođenju reforme registracije privrednih subjekata i uvođenju jednošalterskog sistema registracije (One stop shop), koju na ovu temu organizuje vlada Tadžikistana, uz podršku Instituta Svetske banke i finansijsku pomoć vlade Japana.

Učešće direktora srpske Agencije za privredne registre g. Obradovića na dvodnevnom skupu, posvećenom temi: „Uspostavljanje i implementacija jednošalterskog sistema registracije u Tadžikistanu-izazovi i mogućnosti“ usledio je na poziv Instituta Svetske banke koja je prepoznala APR kao uspešnog reformatora i regionalnog lidera u oblasti registracije privrednih subjekata.

 
10. mart 2008. Saopštenje o primljenim finansijskim izveštajima 04. april 2008. Učešće direktora APR Zvonka Obradovića na konferenciji u Kanadi